Rıza Çalımbay gündemde mi?

Bordo mavili kulüpte Rıza Çalımbay ile ilgili girişim var mı?

Rıza Çalımbay gündemde mi?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da teknik direktör arayışları devam ederken ismi basında sıkça gündeme gelen Rıza Çalımbay'a olumsuz bakıldığı öğrenildi.

Bordo mavili yönetimin gerçekleştirdiği toplantıda bir çok teknik direktörün ismi gündeme gelirken bunların içerisinde Çalımbay'ın olmadığı bildirildi. Yönetim kanadından edinilen bilgiye göre , yönetimdeki bir çok ismin yerli hoca olacaksa camianın kendi içerisinden olan bir isme görev verilmesi gerektiği fikrinin oluştuğu bu nedenlede Çalımbay gibi isimlerin düşünülmediği kaydedildi. 

Öte yandan Çalımbay ise yaptığı açıklamalarda kendisine henüz teklif gelmediğini ancak Trabzonspor'da çalışmak istediğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler