Rıza Çalımbay: "Değişik bir maç olacak"

Rıza Çalımbay'dan maç öncesi konuştu.

Rıza Çalımbay: "Değişik bir maç olacak"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Ditrektörü Rıza Çalımbay Gençlerbirliği maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.


Çalımbay, “Bize geçen hafta güzel bir futbol oynadı. Maçın başından sonuna kadar bırakmadık. Kelecileri güzel oynadı bizde gol için her türlü riske girdik ama olmadı. 3 maçta galibiyeti hak ettik ama şanssızlığımızı kıramadık. Buraya da galibiyet için geldik. Bu maç kolay değiş değişik bir maç. Ölü toplar uzun toplar bunlara dikkat edeceğiz. Mutlaka galip gelmemiz lazım” dedi.

Çalımbay Bero ve Kamil Ahmet değişiklikleri ile ilgili olarak “Hak edene formayı veriyoruz. Sol bek dedik, sağ bek dedik mükemmel bir şekilde oynadı. Sosa’da hazır oldu oynadı. Kimin hakkıysa ona vermeye çalıyoruz. Kanatta gol bulmamız lazım. Bero’nun güzel özellikleri var. Sahaya yansıtırsa Abdülkadir ile güzel bir maç olacak” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor