Rıza Çalımbay'dan Mertcan Çam açıklaması

Haftalık olağan toplantısını düzenleyen Rıza Çalımbay, önceki gün Urfga'da yaşanan Mertcan Çam olayı ilşe ilgili açıklamlarda bulundu.

Rıza Çalımbay'dan Mertcan Çam açıklaması
Mertcan Çam'ın  yaşadığı sorunun yönetim içerisinde futboldan gelen kişilerin olmaması olarak yorumladı. 

İşte Çalımbay'ın o açıklaması "Bir takım başarılı olacaksa burada yüzde yüz yönetimin katkısı var. Eğer sorunlar yaşanıyorsa mutlaka ekibin içinde futboldan gelmeyen kişiler vardır. Futbolu bilen kişilerin yönetimde olmaları gerekiyor. Başkanın lider olması gerekiyor. Yöneticiliğini çok iyi yaparsan sorun yaşanmaz. Sezon başında mesela ben ekibimi iyi kurarsam her şey iyi gider. Başkanın ekibinin de iyi olması gerekiyor. Yönetimde kesinlikle futbolun içinden gelen kişiler olmalı. Mertcan'ın yaşadığı olay çok çirkin bir olay. Olmaması gerekiyor. Üzücü bir durum. Arkadaşımız oraya gitmişse bir hedef için gidiyor. Orada böyle birşey yaşıyorsa mutlaka gerekli şeyler yapılmalı. Federasyon olaya el atmalı. Burada ilk düzelmesi gereken şey yönetim anlayışı. Eğer yönetim iyi olursa bu tip olaylar yaşanmaz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor