Rıza Çalımbay bu panele katılacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, spor adamlarının katılacağı panelde konuşmacı olacak.

Rıza Çalımbay bu panele katılacak

Haber61 / Spor Servisi

24. Uluslararası Pro Lisans Antrenör Gelişim Semineri bu yıl 8 - 10 Ocak'ta Antalya'da gerçekleştirilecek. Futbol Endüstrisi Forum ve Sergisi'nin de yer alacağı seminere Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da panelist olarak katılacak.


TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Gençli ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek ve A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Aykut Kocaman, Abdullah Avcı, Mehmet Özdilek gibi teknik direktörlerin yanı sıra futbol dünyasından Pepe, Samuel Eto'o, Emmanuel Adebayor'un katılacağı seminerde ilginç bir detay ortaya çıktı. 

Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, seminerde Mecnun Odyakmaz ve futbolcu Emre Belözoğlu ile birlikte aynı oturumda panelist olarak konuşacak.

9 Ocak günü saat 17.00  ile 18.00 arası yapılacak olan panelde Emre Belözoğlu, Rıza Çalımbay ve Mecnun Odyakmaz, Habertürk Gazetesi Spor Müdürü Halil Özer'in moderatörlüğünde katılımcılarla buluşacak.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor