Rıza Çalımbay "Bu maçta önemli olan..."

Trabzonspor ile Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında karşı karşıya geliyorlar. Bu zorlu karşılaşma öncesinde Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Rıza Çalımbay "Bu maçta önemli olan..."
Rıza Çalımbay şöyle konuştu:
"Geçen hafta çok önemli bir maç kazandık. Oyun larak zaman zaman çok iyi oynadık. Mücadele etmeden bu işler olmuyor. Bu maç da kolay değil. Sivasspor kendi sahasında disiplinli takım. Bunun farkındayız biz üzerine koyarak devam etmek zorundayız. Ben takımıma güveniyorum. Herkes kapasitesinin üzerine biraz çıkarsa buradan galibiyetle ayrılırız. Ben iki forvetle de yararlanmak istiyorum. Sadece Burak ile olmaz. Burak kesinlikle sol açık oynamıyor. Karışık şekilde oynuyorlar. Geçen maç çok başarılı oldular. Aynı şekilde yapmaya çalışıyoruz. Burada önemli olan arkadaşlarımızın kapasitelerinin biraz üzerine çıkmaları. Bugün bunu burada yapamazsak maç zaten zor geçer."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor