Rıza Çalımbay: Aykut hocaya kimse kızmasın

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıkladı.

Rıza Çalımbay: Aykut hocaya kimse kızmasın
Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay basın toplantısı yaptı. Berabere kaldıkları Fenerbahçe maçı için konuşan Rıza Çalımbay, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve hakeme yönelik sözlerini değerlendirdi. 


Rıza Çalımbay şöyle konuştu: "Normalde teknik direktörlerin hakemle ilgili çok konuşması iyi değil. Bizim işimiz değil. Zaman zaman konuşulabilir ama bunla ilgili kulübün açıklama yapması daha doğru. Bir yere kadar konuşuyorsun teknik direktör olarak ancak bu sana daha kötü olarak geri dönüyor. Biz hiç bir hakem arkadaşımızı kötülemiyoruz. Hakemlik herkesin yapabileceği bir iş değil. Yabancı hakem falan konuşuluyor buna gerek yok. Şuan da daha kritik döneme girilioyr bu nedenle hakemler daha dikkatli olmalı. Mesela geçen hafta penaltı ve kırmızı kart gelse daha farklı olabilirdi. Hakemler açısından en mağdur olan teknik direktörlerden biriyim. Benim maçımda hakem hakemliği bıraktı bunu canlı şekilde yaşadım. Hakemlik zor, bütün takımlara hata yapıyorlar. Mağdur olunduğunda aşırıya kaçmadan konuşulabilir. Ama şunu bilmelilerki yaptıkları en ufak hatadan kulüpler, futbolcular ve teknik direktörler mağdur olabiliyor. Benim başıma gelmedik kalmadı bu yüzden. İki defa Avrupa'ya gidecekken acı bir şekilde hakem hataları yüzünden gidemedim. Konuşmaları için Aykut Hocaya kimse kızmasın. Büyük takımlarda antrenörlük yapmak daha zordur. Büyük takımlar gittiği yerde berabere kaldığında daha çok eleştirilir mağlubiyetten çok eleştirilir. Hiç bir teknik direktör hata yapılmadıktan sonra ne hakem konuşur ne de başka bir şey konuşur."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler