Rıdvan Dilmen: Trabzonspor gibi büyük kulüp, öne geçip 27 puan kaybetmez

Fenerbahçe'nin ekran yüzü olarak tanınan Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor için nokta atışı yorum.

Rıdvan Dilmen: Trabzonspor gibi büyük kulüp, öne geçip 27 puan kaybetmez

Trabzonspor Denizlispor karşısında 1-0 öne geçtiği maça 2-1 mağlup olarak şampiyonluk iddiasını yerle bir etti. Eline geçen tüm fırsatları harcayan bordo mavililer rakibi Başakşehir'in yenildiği haftayı kayıpla kapadı

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen  "Trabzonspor gibi çok büyük bir kulüp,12 maç öne geçip 27 puan kaybetmez. 1-0 veya 2-1 öne geçti maçlarda kaybetmez. Mutlaka ikinci, üçüncü golü bulacaksın. Trabzonspor'un forması kaybetmez kardeşim. Sörloth artık fazla tutamıyor, durdu" diye konuştu. 

Dilmen ayrıca Abdülkadir Ömür'e teklif geldiğini söyleyerek  "Trabzonspor, 22 milyon Euro'luk teklifi reddetti Abdülkadir Ömür için, ben bunu biliyorum. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gideceklerini düşündükleri için reddettiler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor