Rezerv lig kurulacak mı? Açıklama geldi...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Haber61 TV mikrofonlarına rezerv lig konusunda açıklamalarda bulundu.

Rezerv lig kurulacak mı? Açıklama geldi...

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Meydan'da bulunan Passolig gişesinde taraftara kombine satarken Haber61 TV'nin sorularını yanıtladı.

U21'in kaldrılması sonrasında gündeme gelen rezerv ligin kurulması konusunda Haber61 TV mikrofonlarına açıklama yapan Ağaoğlu, "Rezerv lig konusunda TFF ile bir görüşmemiz oldu. Rezerv ligi malesef bu seneye yetiştiremiyorlar fakat, bu sene U19'da rezerv lig yapılanmasına uygun bir kural çıkartacaklar. U19 takımında 17-22 yaş arasındaki 8 oyuncu için bir kontenjan tanınacak. Bir anlamda yarı rezerv olarak başlıyoruz. Ama İnşallah, gelecek sezondan itabaren, rezerv lig ya da B Ligi uygulamasına geçilecek." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler