Resmen açıkladı! Trabzonspor Abdulkadir Ömür teklifini reddetti!

Menajer D'avilla, Trabzonspor'un Abdulkadir Ömür için getrilen teklifi reddettiğini söyledi.

Resmen açıkladı! Trabzonspor Abdulkadir Ömür teklifini reddetti!

Fransa Ligi ekiplerinden Monaco’da forma giyen Henry Onyekuru’nun temsilcisi William D’Avila  Abdülkadir Ömür’ün Monaco’ya transfer durumuyla ilgili de konuştu.MOnaco'dan Trabzonspor'a teklif getirdiklerini belirten D'Avilla, Trabzonspor'un kabul etmediğini söyledi.

D'avilla "Evet. Trabzonspor'a Monaco'dan iyi bir teklif getirdik. Rakam açıklamasam daha doğru olur. Ama Trabzonspor Abdülkadir Ömür’ü vermek için doğru bir zaman olmadığını düşündü. Monaco ısrarla istedi. Çok büyük bir yetenek. Sakatlık yaşıyor ama atlatır. Ben sadece Monaco’nun teklifini organize ettim ve Trabzonspor’a sundum. Trabzonspor kalmasını tercih etti. Monaco, o pozisyon için başka bir oyuncu aldı. Şu anda Monaco Abdülkadir ile ilgilenmiyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler