Rekor Trabzonspor'da!

Deplasmanda oynanan maçlar Trabzonspor'un kabusu oldu. Bordo-mavililer bu sezon dış sahada oynadığı 14 maçta 28 puan kaybetti. Karadeniz ekibi deplasmanda en çok berabere kalan takım olma unvanını da elinde bulunduruyor.Bu sezon deplasmanda oynadığı maçla

Rekor Trabzonspor'da!

Deplasmanda oynanan maçlar Trabzonspor'un kabusu oldu. Bordo-mavililer bu sezon dış sahada oynadığı 14 maçta 28 puan kaybetti. Karadeniz ekibi deplasmanda en çok berabere kalan takım olma unvanını da elinde bulunduruyor.

Bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda yüzü gülmeyen Trabzonspor, yaşadığı kabusu Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynadığı Gençberbirliği karşısında da sürdürdü. Son anda beraberliği kurtaran bordo-mavililer, ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalamasına rağmen beraberliklerden kurutulamadı. Karadeniz ekibi, bu sezon dış sahada oynadığı 14 maçta sadece 2 galibiyet elde ederken, 8 beraberlikle deplasmanda en çok berabere kalan takım oldu. Bordo-mavililer 4 kez de mağlup oldu.

Trabzonspor'un bu sezon deplasmanda oynadığı maçlar şöyle:

Kayseri Erciyesspor 0-0 Trabzonspor
İstanbul Başakşehir 1-1 Trabzonspor
Kardemir Karabükspor 3-0 Trabzonspor
Akhisar Belediyespor 0-0 Trabzonspor
Galatasaray 0-3 Trabzonspor
Beşiktaş 3-0 Trabzonspor
Bursaspor 3-3 Trabzonspor
Balıkesirspor 2-2 Trabzonspor
Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor
Kasımpaşa 1-1 Trabzonspor
Mersin İdmanyurdu 1-5 Trabzonspor
Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor
Torku Konyaspor 1-0 Trabzonspor
Gençlerbirliği - Trabzonspor:1-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler