Recep Uçar’dan Trabzonspor maçı yorumu “Anlamlı bir galibiyet”

Trabzonspor’un mağlup olduğu Ümraniyespor maçı sonrası konuk ekibin teknik direktörü Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

Recep Uçar’dan Trabzonspor maçı yorumu “Anlamlı bir galibiyet”

Trabzonspor, Süper Lig’in 24. haftasında lig sonuncusu Ümraniyespor’u konuk etti.

36 maçlık iç sahada yenilmeme serisinin sonlandığı maçta Trabzonspor 2-1’lik skorla mağlup olan taraf oldu.

Bu karşılaşmanın ardından Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

Recep Uçar’ın açıklamaları şu şekilde:

36 maçtır sahasında kaybetmeyen Trabzonspor’a karşı maçı kazanan takımımızı yürekten kutluyorum. Bulunduğumuz konum itibariyle her puana ihtiyacımız olan bir konumdayız. 

İlk yarı aslında planladığımız oyunu ortaya koyamadık. Trabzonspor daha net pozisyonlara girdi. Devreye 0-0 girmemiz bizim adımıza iyi oldu. 2. Yarının ilk bölümünde oyun bize döndü. 

Trabzonspor’un oyun anlamında risk aldığı bir bölümdü son bölüm. Bizim daha çok savunmada kaldığımız ve Grimaldo ile tamamladığımız bölüm. Anlamlı bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Takım olarak ligin sonundayız ama oyuncularım ve ben camiamızla direnmeye ve ligde kalmaya çalışacağız. Trabzonspor takımı zor süreçlerden geçiyor biliyorum. İnanılmaz işler yaptılar ve inşallah da yapacaklar. Kalan süreçte Trabzonspor’a başarılar dilerim.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor