Ramil hakkında kararı Teknik heyet verecek

Trabzonspor’da Ramil Sheidaev hakkında kararı teknik heyet verecek

Ramil hakkında kararı Teknik heyet verecek

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot – Trabzonspor 2018-2019 sezonu hazırlıklarını Slovenya’da yaptığı kampla sürdürüyor.

2017-2018 sezonunun başında MSK Zilina’dan Trabzonspor’a transfer edilen Azeri oyuncu Ramil Sheidaev, Qarabag Agdam takımına kiralandı. 22 yaşındaki santrafor sezon sonunda Trabzonspor’a geri döndü. Slovenya kampı öncesinde transfer görüşmesi yapması için izin verilen oyuncu yaptığı görüşmelerden olumsuz sonuç alınca takıma geri dönerek kampa katıldı.

KARARI TEKNİK HEYET VERECEK

Trabzonspor Başkan Danışmanı Özkan Sümer Ramil ile ilgili Haber61’e açıklamalarda bulunarak oyuncu ile ilgili kararı teknik heyetin vereceğini söyledi.

Sümer, “Onunla ilgili nasıl bir karar verileceği teknik kadroya ait. Teknik kadro memnun kalırsa kalır, maliyeti yüksek değil çünkü. Zaten kendileri talep ettiler beraber olalım diye. Kampa dahil oldu. Kamp sonunda da karar verilecek tamam mı devam mı diye. Sonrası da yönetimin işi.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor