Rafet El Roman'dan Şota'ya ziyaret, Trabzonspor'a çağrı

Trabzonsporlu ünlü sanatçı Rafet El Roman, bordo mavili takımın efsane ismi Şota'yı Özbekistan'da ziyaret etti. Rafet El Roman, Trabzonspor'a da hazırlık maçı çağrısında bulundu.

Rafet El Roman'dan Şota'ya ziyaret, Trabzonspor'a çağrı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonsporlu olduğunu her platformda dile getiren ünlü sanatçı Rafet El Roman, Özbekistan'ın Pakhtakor takımını çalıştıran bordo mavililerin efsane ismi Şota Arveladze'yi ziyaret ettti. El Roman, Şota ve kardeşi Arçil'e kendilerine gösterdikleri ilgi sebebiyle teşekkür ederken Trabzonspor'a da hazırlık maçı yapılması için çağrıda bulundu.

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Rafet El Roman " Özbekistan, Taşkent’ ten selam sevgiler...Eski Trabzonsporlu efsane futbolcular Shota ve Arcil kardeşler, şu anda Taşkent Pakhtakor takımını çalıştırıyorlar. Bir Trabzonsporlu olarak her ikisiyle de gurur duydum. Dün 2-0 yendikleri maçta, Özbekistan futbol ligindeki liderliklerini korudular.. Ayrıca Asya şampiyonlar liginde de birinciler. Buradaki ziyaretimde göstermiş oldukları ilgi, sevgi, misafirperverliklerine çok teşekkür ediyorum .. Bu arada, en uygun zamanda, Trabzonspor ve Pakhtakor’un bir dostluk maçı yapmasını cani gönülden diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Arveladze kardeşler Rafet El Roman'a isminin yazılı olduğu 61 numaralı Pakhtakor formasını hediye etti.

Rafet El Roman'dan Şota'ya ziyaret, Trabzonspor'a çağrı

Rafet El Roman'dan Şota'ya ziyaret, Trabzonspor'a çağrı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor