Program açıklandı! İlk meşaleyi Ağaoğlu yakacak

Trabzonspor taraftarının İstanbul'da yapacağı kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin programı belli oldu.

Program açıklandı! İlk meşaleyi Ağaoğlu yakacak

İstanbul’da Gurbetçi Gençler taraftar grubunun organize ettiği kuruluş yıl dönümü etkinlikleri 5 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Trabzonspor'un 54. kuruluş yıl dönümü kapsamında Gurbetçi Gençler Taraftar Grubunun her yıl İstanbul’da gerçekleştirdiği “Trabzonspor İçin 1 Meşale De Sen Yak" etkinliği, 5 Eylül pazar günü 15.00 – 22.00 saatleri arasında Sütlüce Sahilinde düzenlenecek.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da katılacağı ve ilk meşaleyi yakacağı etkinliklerde, Trabzonsporumuzun lisanslı ürünlerinin satılacağı TS Club standı da yerini alacak. Sanatçılar Ali Bakanay, Hami Bakan, Yasin Aydın, Hülya Polat, Semih Metin, Servet Tandoğan, Hilmi Yerekaban, Turan Şahin, İlyas-Furkan Derya, Seren Uzun’un da sahne alacağı etkinlik takvimi şu şekilde;

15.00: Açılış
15.30 - 21.00: Sanatçıların Sahne Performansı
21.00 - 21.30: Meşale Organizasyonu
21.30 - 23.00: Sanatçıların Sahne Performansı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler