Portekiz'den flaş Cardozo iddiası!

Trabzonspor'da bu sezon ligde attığı 17 golle takımın gol yükünü çeken yıldız golcü Oscar Cardozo için Portekiz basınından ilginç iddialar ortaya atılmaya başlandı. A Bola gazetesi başta olmak üzere bir çok gazetede Cardozo'nun Benfica'da beraber çalıştığ

Portekiz'den flaş Cardozo iddiası!
Trabzonspor'da bu sezon ligde attığı 17 golle takımın gol yükünü çeken yıldız golcü Oscar Cardozo için Portekiz basınından ilginç iddialar ortaya atılmaya başlandı.
 
A Bola gazetesi başta olmak üzere bir çok gazetede Cardozo'nun Benfica'da beraber çalıştığı   teknik direktör Jorge Jesus'un takibinde olduğu yazıldı.  Cardozo'yu yeni takımı Sporting Lisbon'da görmek isteyen tecrübeli teknik adamın bu yönde rapor sunduğu kaydedildi.
 
Jesus’un yönetime Oscar Cardozo ile birlikte Maxi Pereira ve Fabio Coentrao’nun isimlerini de verdiği belirtildi.
 
Portekiz'den gelen iddialar bu yönde olsada Cardozo'nun Trabzonspor'da kalmak istediği ve teknik direktör Ersun Yanal'ın vazgeçilmezleri arasında olduğu biliniyor.
 
Portekiz basınında çıkan o haber;
 
car.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler