Piyasa değerleri güncellendi! Trabzonspor'da Batista Mendy parlıyor

Süper Lig için piyasa değerleri güncellendi. Buna göre Trabzonspor'un toplam takım değeri ve en değerli futbolcuları belli oldu.

Piyasa değerleri güncellendi! Trabzonspor'da Batista Mendy parlıyor

Transfermarkt, Süper Lig'deki futbolcuların değerlerini güncellendi. Buna göre Süper Lig'in en değerli takımı ve futbolcuları da belli oldu.

Yapılan güncellemeler sonrası Trabzonspor'un toplam takım değeri 98 milyon 880 bin Euro oldu.

Güncellenen verilere göre Süper Lig'in en değerli takımı 201 milyon 450 bin Euro ile Fenerbahçe. Fenerbahçe'yi 193 milyon 380 bin Euro ile Galatasaray takip etti. 3. sırada 138 milyon 390 bin Euro ile Beşiktaş yer alırken, Trabzonspor ise 98 milyon 880 bin Euro ile 4. sırada yer aldı.

Trabzonspor'un 3 yıldızı değer kaybetti

Trabzonspor'un piyasa değeri en yüksek oyuncularından olan Onuachu'nun değeri 13 milyon Euro'dan 12 milyon Euro'ya, Pepe değeri 11 milyon Euro'dan 10 milyon Euro'ya, Uğurcan Çakır'ın değeri ise 9 milyon Euro'dan 8.5 milyon Euro'ya geriledi.

nicolas-pepe.webp

Trabzonspor'da Batista Mendy parlıyor

Trabzonspor'da takımın en değerli 5 ismi sırasıyla Onuachu (12 milyon Euro), Pepe (11 milyon Euro), Trezeguet (9 milyon Euro), Batista Mendy (9 milyon Euro) ve Uğurcan Çakır (8.5 milyon Euro) olurken, bu 5 isim arasında değeri artırabilen tek isim Batista Mendy oldu.

Mendy'nin 8 milyon Euro olan piyasa değeri son güncelleme ile 9 milyon Euro'ya çıktı. 24 yaşındaki oyuncu, kariyerinde bu zamana dek piyasa değerinde hiç düşüş yaşamazken, istikrarlı grafiğini sürdürerek değerini artırdı.

Trezeguet'in 9 milyon Euro'luk piyasa değerinde ise herhangi bir artış ya da düşüş olmadı, Mısırlı oyuncu değerini korumuş oldu.

batista-mendy.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor