PFDK'dan Trabzonspor'a ceza geldi

PFDK kararları açıklandı.

PFDK'dan Trabzonspor'a ceza geldi

PFDK, Süper Lig'de 37. hafta sevklerine ilişkin cezaları açıkladı.

Trabzonspor, Başakşehir deplasmanında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat gerekçe gösterilerek 560 bin TL cezaya çarptırıldı. Öte yandan Başakşehir de taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112 bin TL para cezası aldı.

PFDK'nın cezalara dair açıklaması şu şekilde;

TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 18.05.2024 tarihinde oynanan RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ–TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 10. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 560.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL Kulübünün, 18.05.2024 tarihinde oynanan RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ–TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler