PFDK'dan Trabzonspor'a ceza! Deplasman maçından fatura çıkardılar

PFDK'dan Trabzonspor'a ve taraftara ceza geldi.
PFDK'dan Trabzonspor'a ceza! Deplasman maçından fatura çıkardılar

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı.

Buna göre Trabzonspor, Bodrum FK deplasmasnında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı gerekçe gösterilerek 750 bin TL ceza kesti. Öte yandan misafir tribün b blokta yer alan bordo mavili taraftarların da elektronik biletleri bir sonraki deplasman maçı için bloke edildi.

PFDK'nın karara ilişkin açıklaması şu şekilde:

"TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 18.05.2025 tarihinde oynanan SİPAY BODRUM FK-TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 9. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT’nin 53/2. maddesi uyarınca 750.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir."
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir