PFDK kararları için Trabzonlu isimden flaş sözler! “Trabzonspor için kum saati ters çevrilmiş”

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Haber61’e açıklamalarda bulundu.

PFDK kararları için Trabzonlu isimden flaş sözler! “Trabzonspor için kum saati ters çevrilmiş”

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, PFDK kararları ile ilgili Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un ekonomik sorunlarına parmak basan Hacıkerimoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Federasyonu, onu, bunu unutun. Bunların hiçbiri ne geçmişte ne bugün bize rağmen yapılmamıştır. Ne zaman ki biz parçalandık, bize diledikleri gibi davranmışlardır. Bu Trabzonspor camiasının izni olmadan ne federasyon dizayn edilmiştir, ne de bu kararlar verilmiştir.

"TRABZONSPOR CAMİASINA BİR ÇAĞRIDA BULUNDUM"

Ben bir açıklamamda dedim. En son Trabzon’a geldiğimde Trabzonspor camiasına bir çağrıda bulundum. Benim başka bir konuşmam olmayacak. Trabzonspor’un bundan sonraki hayatını idame ettirip ettirmeyeceğini konuşun dedim.

"KUM SAATİ TERS ÇEVRİLMİŞ"

Trabzonspor kulübü ve camiası için kum saati ters çevrilmiş. O süre dolduğunda hepiniz beni anlayacaksınız. Trabzonspor camiasıyla alakalı ne yaptıklarını bekleyip göreceksiniz. Sen zaten ekonomik olarak da kapanacaksın. Seni sıkıştırıyor. Var olan ekonomik formatla baş etmeni engelliyor. Bunların hepsi bir sistemdir. Sen zaten ekonomik olarak bitmişsin. Şu anda sosyolojik olarak parçalayıp, parçalarının bir araya gelmesini engelleyecek. Bunu yaptılar. Son kongrede kaldırdılar. Trabzonspor camiasının ne acil adamı, ne denetimi, ne sohbeti var. Nesi var Trabzonspor’un?

"BUNLARI O GÜN SÖYLEDİM"

Trabzonspor’a tüzük kongresi öncesi Trabzonspor’un başkanları, camiasının bir araya gelmesini, kendisini resetlemesini, bir ve beraber yaşamasını, şartlarını yeniden yazmasını ve Trabzonspor’u koruma ve kontrol altına alması gerektiğini söyledim. Bunları o gün söyledim. Bedelini ödeyecek bu camia, bu camianın bir ömrü var dedim. Bu dediğim süre işliyor.

"5 SENE UZUN BİR ZAMANSA..."

Sizin için eğer 5 sene çok uzun bir zamansa ayak ayak üzerine atın, tadını çıkarın hayatın. O gün geldiğinde bakarsınız başınızın çaresine. Kongre öncesi açıklamalarım, şimdiki yaşadıklarımızın cevabıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor