Peres: “Her maç önemli”

Peres, maç öncesi konuştu.

Peres: “Her maç önemli”

Trabzonspor’un deneyimli oyuncusu Bronu Peres, Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Peres, “Çok iyi bir gidişatımız var. Kupada en büyük hedeflerimizden biri. Her maçı kazanmak ve her kupayı almak istiyoruz. Kupaya odaklandık. Kupadan sonra ligde maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Her zaman her maç önemli. Bizde bu bilinçle çıkıyoruz. Bugün oynayacağımız rakibimize karşı deplasmanda kaybettik. O maçtan dersler çıkararak bugün kazanmak istiyoruz.” dedi.

Visca ile olan uyumu hakkında konuşan Peres, “Harika bir oyuncu. Ne kadar iyi bir oyuncu olduğu herkesin malumu. Kendisi ile benimde bir fikir alışverişim oldu. Birbirimizi hissedebiliyoruz ve bir birimizin işini kolaylaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

Taraftarlarla ilgili değerlendirmede bulunan oyuncu, “Taraftarımız 12. Oyuncumuz. Özellikle iç saha maçlarında. Sahaya çıktığınızda dolu tribünler ve destek görmek motive der. Bizde onları daha mutlu etmeye çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor