Pereira’dan mesaj: “Minnettarım”

Pereira’dan yeni sözleşme sonrasında mesaj.

Pereira’dan mesaj: “Minnettarım”

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor’un sözleşme uzattığı Portekizli oyuncu Joao Pereira sosyal medya üzerinden mesaj yayınladı.


Bordo mavili yönetim sözleşmesi sona eren Pereira ile 2020 yılına kadar sözleşme uzattı. Deneyimli oyuncu bunun üzerine duyduğu mutluluğu sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla anlattı.

Pereira mesajında, “1 yıl birlikte çalıştıktan sonra bu sıkı çalışmanın gerçekten işe yaradığına inanıyorum, Trabzonspor'un bana verdiği fırsat için minnettarım. Bana güvendiğiniz ve işime inandığınız için teşekkürler. Her gün, her antrenmanda ve her oyunda elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Trabzonspor gibi büyük ve profesyonel bir takım, takım arkadaşlarım, taraftarlar ve tabii ki ailem olmasaydı bu mümkün olmazdı. Ve en sonunda nişanlım Natacha Esmail başından beri benimleydi. Yaptığım şeyi seviyorum ve bunu iki yıl daha yapabileceği için çok mutluyum. Teşekkürler Trabzon, teşekkürler Trabzonspor” dedi.

Pereira’dan mesaj: “Minnettarım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler