Pereira'dan Fernandes'e veda

Trabzonspor'da Joao Pereira vatandaşı Fernandes'e veda etti

Pereira'dan Fernandes'e veda

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da İvanildo Fernandes ile yolların ayrılmasının ardından takımdaki diğer Portekizli Joao Pereira vatandaşı için veda mesajı yayınladı.

Rizespor'a gideceği konuşulan Fernandes'e şans dileyen Pereira "Ayrılığın en iyi yanı yakına gitmen" diyerek transferin de ipucunu verdi

İşte Pereira'nın veda mesajı;

Kariyerinin yeni aşaması için sana dünyadaki tüm şansları diliyorum (bize karşı daha az). 6 ay içinde sadece tesisi değil, bir çok kişisel ve aile olarak birlikte olmak bir zevkti. Kısa bir zaman olduğıu doğru ama bazen bir kişi tanımak ve sevmek çok zaman almaz. Zeki, çalışkan ve alçakgönüllü bir çocuksun ve daha bir çok aşamadan geçeceksin. Portekiz dışında, aileden uzakta, yeni bir kültürde, yeni bir dilde ve farklı zihniyetlerle ilk deneyimindi. Doğal olarak kolay değildi ama bu altı ay gelecek için bir ders ve hazırlık oldu. Kaliten var ve geri kalanı gelecektir. İyi yanı ise yakın kalacaksınız ve Gabriel(bebeği) için bebek bakıcısı olarak ve bazı öğle yemeği ödemeleri için size güvenmeye devam edebilmemizdir. Ve neye ihtiyacınız olursa biliyorsunuz Natacha Esmail (eşi) ve ben yardım için buradayım.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Miúdo quero-te desejar toda a sorte do Mundo para esta nova etapa da tua carreira (menos contra nós ????). Foi um prazer partilhar não só o balneário como muitos momentos pessoais e familiares contigo nestes 6 meses. Foi um curto espaço de tempo é verdade, mas às vezes não é preciso muito tempo para te identificares e gostares de uma pessoa. És um puto inteligente, trabalhador e humilde e com toda a certeza vais ultrapassar esta fase menos boa que passaste. Foi a tua primeira experiência fora de Portugal, longe da família, numa nova cultura, nova língua e com mentalidades diferentes. Naturalmente não foi fácil para ti, mas que estes seis meses sirvam de lição e de preparação para o que aí vem. Qualidade tens por isso o resto virá naturalmente ????????. A parte boa é que vais continuar perto e posso continuar a contar contigo para fazeres de babyssiter do Gabriel ???????? e pagares uns almoços ????????????. E já sabes para o que precisares eu e a @natachaesmail estamos aqui para ajudar ????.

João Pereira (@joaopereira47)'in paylaştığı bir gönderi ()

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor