Pereira yeni sözleşme bekliyor

Trabzonspor'da Pereira'nın gözü yönetimde

Pereira yeni sözleşme bekliyor

Trabzonspor'da herkes sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Filip Novak ve Jose Sosa ile nikah tazelenmesini beklerken, Joao Pereira’nın da gözü yönetimde. 2017’den bu yana Trabzonspor forması giyen Portekizli sağ bekin de sözleşmesi Haziran ayında bitecek. Teknik direktör Hüseyin Çimşir’in yönetim ile yaptığı toplantıda 35 yaşındaki oyuncunun takımda kalmasını istediğini belirttiği öğrenildi. Pereira’nın da Trabzon’da kalmak istemesi nedeniyle yıldız oyuncuyla sözleşme yenilenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Önümüzdeki günlerde tarafların masaya oturması ve görüşmelerin kısa sürede olumlu anlamda sonuçlanması bekleniyor. Pereira ilerleyen yaşına rağmen her sezon oynadığı istikrarlı futbol ve saha içerisindeki mücadeleci tavrı nedeniyle Bordo-Mavililer’in sevgilisi haline gelmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler