Pereira neden oynamadı? Abdullah Avcı canlı yayında açıkladı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı: Devre arasında kazanacağımıza emindim

Pereira neden oynamadı? Abdullah Avcı canlı yayında açıkladı

Trabzonspor evinde Rizespor’u yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşma sonrası konuşan teknik direktör Abdullah Avcı “Geldiğimiz günden beri ne sıralamaya ne puan durumuna bakmadık. Tespitlerimiz üzerine çalışıyoruz. Salı günü bir müsabaka daha var buna alışacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız. Geldiğimden beri ilk defa geri düştük ve öne geçtik. Herşeye doğru başladık. Ama Kolay Değil Her Takımın Bir Kalitesi var. Oyuncu kaliteleri yüksek. Oyun aklımızı içeriye sokmamız alazım. Tony’nin Djaniny’nin dönmesi üretkenliğimizi arttırdık. Zor maç. Devre arasında içeri girdiğimizde isteğimizden dolayı kazanacağımıza inanıyordum.” İfadelerini kullandı.

Takımdaki oyuncular hakkında da bilgiler veren Avcı “Hep söylüyorum ama insanlar takılıyor. Ben hücum organizasyonu çalışıyorum ama ortada gerçekler var. Oyunun tek tarafı oynanmıyor. Dünyada artık oyun iki taraflı oynanıyor. İstek ve arzuları geri düştüğünde tepki vermeleri benim için çok önemliydi. 3 oyuncu performans değerlendirmesi sonucunda bizimle olmayacaklar. Pereira bizim kaptanımızdır bu da bir perfomans değerlendirmesidir. Ama aynı sevinci bizimle soyunma odasında kazandık. Trabzonspor’un genç oyuncuları kazanması gerekiyor. Geçtiğimiz gün Faruk’u kazandık. Yusuf için 30-35 dakikalık bir oynama süreci var. O nedenle bu kadar oynuyor.” Dedi.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor