Pereira: Başımızı öne eğme zamanı değil

Pereira, hedefleri için 4 maçın daha olduğunu söyledi.

Pereira: Başımızı öne eğme zamanı değil
Trabzonspor'un Portekizli oyuncusu Joao Pereira, önemli hedefleri gerçekleştirmek için 4 maçlarının daha kaldığını söyleyerek, "Başımızı öne eğme zamanı değil" dedi.

Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında sahasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da moraller bozuldu. Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada sahasında mağlup olan bordo-mavililer, Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir avantajı tepti.

Takımın Portekizli sağ kanat oyuncusu Joao Pereira, önemli bir maçı kaybettiklerini belirterek, "Ligde 4 sıraya yaklaşmamız için büyük bir şansımız vardı ama bunu yitirdik. Başımızı öne eğme zamanı değil. Ligin geri kalan bölümünde önemli hedefleri gerçekleştirebilmemiz için 4 tane daha maçımız var. Kalan bu maçlarda ne olur ise olsun hep birlikte olmalıyız “ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor