Pazartesi maçları Trabzonspor’a yaramıyor

Hafta başı olduğu için çalışanların yaşadığı Pazartesi sendromu Trabzonspor’un Pazartesi günü oynadığı dış saha maçlarında da kendini gösteriyor.   Spor Toto Süper Lig’in 29. Hafta maçını deplasmanda pazartesi günü oynayacak olan Trabzonspor, deplasman ma

Pazartesi maçları Trabzonspor’a yaramıyor
Hafta başı olduğu için çalışanların yaşadığı Pazartesi sendromu Trabzonspor’un Pazartesi günü oynadığı dış saha maçlarında da kendini gösteriyor.
 
Spor Toto Süper Lig’in 29. Hafta maçını deplasmanda pazartesi günü oynayacak olan Trabzonspor, deplasman maçını Pazartesi günü oynadığı 3 maçın birini kazandı. 
 
Bordo mavili ekip 28 hafta itibari ile 5 maçı pazartesi günü oynadı. Bu karşılaşmaların 3’ünü dış sahada oynayan Trabzonspor, sadece Kayserispor’u 1-0 mağlup ederken Mersin İdmanyurdu’na 3-2 ve Fenerbahçe’ye 20- mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler