Papy transferi ne zaman netleşiyor?

Trabzonspor’da bir yandan haftasonu deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçı hazırlıkları sürerken diğer taraftan transfer çalışmaları da son viraja girdi. Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma transferde yaşanan son gelişmeleri Haber61.net Spor Servisi

Papy transferi ne zaman netleşiyor?

Trabzonspor’da bir yandan haftasonu deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçı hazırlıkları sürerken diğer taraftan transfer çalışmaları da son viraja girdi.

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma transferde yaşanan son gelişmeleri Haber61.net Spor Servisine açıkladı.

Sportif Direktör Hurma yaptığı açıklamada, Fransa’nın Nantes takımında forma giyen Papy Djilobodji ile ilgilendiklerini belirterek, "biz oyuncuya gerekli teklifi yaptık. Diğer kulüplerin de oyuncuya teklif yapması gayet normal" dedi.

Hurma, Papy transferinin olumlu ya da olumsuz cuma gününe kadar netleşeceğini belirtti.

Stoper mevkiine yapılacak takviye ile transfer sezonunu büyük ölçüde tamamlayacaklarını belirten Hurma, "acil ihtiyaç olması durumunda transfer yaparız" dedi.

Mehmet Ekici’nin derbide oynayamayacağını yineleyen Hurma, "Beşiktaş’ı yenecek gücümüz var bunu hafta sonu oynanacak maçta sahaya yansıtarak taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler