Papy için takas formülü

Fransa'nın Nantes takımının Senegalli stoperi Papy Djilobodji'yi transfer etmek isteyen Trabzonspor, birkaç gün içinde bu işi bitirmek istiyor.   Fransa'nın But dergisi, Celta kulübünün yarıştan çekilmesiyle Trabzonspor'un, Papy transferinde yalnız kaldığ

Papy için takas formülü
Fransa'nın Nantes takımının Senegalli stoperi Papy Djilobodji'yi transfer etmek isteyen Trabzonspor, birkaç gün içinde bu işi bitirmek istiyor.
 
Fransa'nın But dergisi, Celta kulübünün yarıştan çekilmesiyle Trabzonspor'un, Papy transferinde yalnız kaldığını yazdı. Sportif direktör Süleyman Hurma'nın da transferi doğruladığı haberde yer alırken, bordo-mavililerin Djilobodji için 3 milyon euro isteyen Nantes'a Mustapha Yatabare takasını teklif ettiği öne sürüldü. Emiliano Sala, Yacine Bammou ve Sigthorsson'la ilgilenen Nantes'ın, Yatabare takasını kabul etmesi durumunda Djilobodji'nin bordomavili formayı giyeceği haberde detay olarak yer aldı. 
 
1.2 milyon euro önerdi 
Trabzonspor, Nantes kulübünde yılda 300 bin euro kazanan 26 yaşındaki oyuncuya yılda 1.2 milyon euro teklif ederken, Papy'nin de ayrılmak için Fransız ekibinin yöneticilerine ricacı olduğu bildirildi. 1989 doğumlu stoper yaptığı açıklamada, "Bizim başkan tam bir çılgın. Çok para istiyor. Ben Trabzonspor'a gitmek istiyorum ve şu anda beklemedim. Umarım yeni sezonda Trabzonspor'da forma giyerim" ifadelerini kullandı.
 
N'DOYE'NİN KANKASI
Pap y, Trabzonspor'un yeni transferi N'Doye ile de yakın arkadaş. İkilinin milli takımda birlikte görev yaptığı biliniyor. 1.92 boyundaki stoper için kefil olduğu belirtilen N'Doye'nin, kulüp ve şehir hakkında bütün bilgileri ayrıntılı bir şekilde verdiği belirtiliyor. Papy'nin özellikle taraftar hakkında duyduklarından çok etkilendiği dile getiriliyor.
 
Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor