Papy Djilobodji görüşmelerinin perde arkası!

Trabzonspor'un Papy Dijobodji transferinde yaşanan problemler ne? İşte yaşananlar

Papy Djilobodji görüşmelerinin perde arkası!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor defans hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken gündemin ilk maddesi Papy Dijobodji oldu. Bordo mavililerin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü 29 yaşındaki stoperin Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakmaması nedeniyle yönetim geri çekildi.

MOURTEZA GİBİ
1.93 boyundaki Senegalli futbolcunun şuan ki tavrının İstanbul’a getirilen ve transferinden vazgeçilen İranlı Mourteza gibi olduğu ifade edildi.  Uzun süren görüşmeler sonucunda Mourteza İstanbul’a gelmiş ve buradaki görüşmeler sonrasında transferinden vazgeçilmişti. Yönetimin bu nedenle uzun süren ikna turlarından vazgeçtiği ve transfer görüşmelerini ağırdan aldığı kaydedildi.

“ERKAN ZENGİN GİBİ OLMASIN”
Yönetimin özellikle geçmiş dönemlerde yapılan, gelmek istemeyen futbolcuyu ısrar ederek, zorlayarak transfer etme gibi bir yol izlemek istemediği belirtildi. Yakın geçmişte yapılan Erkan Zengin transferinin ve sonrasında ortaya koyduğu performansın da örnek olarak görüldüğü ifade edildi.

KULÜBÜN İSTEKLERİ DE ÇOK
Papy’nin kulübü Sunderland’in de kiralık olarak gerçekleştirilmek istenen transferde sözleşmeye eklemek istediği bazı maddeler nedeniyle görüşmelerin durma aşamasına geldiği kaydedildi.

YİNE DE KAPI AÇIK
Transfer çalışmalarını başka futbolcular üzerinde de devam ettirecek olan yönetimin Papy’nin tavrını kendi değiştirmesi durumunda yeniden görüşmelere başlanabileceği belirtildi.

İlgili bir önceki haber için tıklayın

papy

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor