Papu Gomez'de Trabzonspor'a kötü haber

Trabzonspor ile son dönemde adı ciddi şekilde anılan Papu Gomez'e İtalya'nın dev ekipleri de talip oldu

Papu Gomez'de Trabzonspor'a kötü haber

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken adı son dönemde ciddi şekilde anılmaya başlayan Papu Gomez'den can sıkan bir haber geldi.

Atalanta forması giyen Arjantinli yıldız futbolcuya Roma, İnter ve Fiorentina'nın talip olduğu belirtildi. İtalyan medyasında çıkan haberlerde Gomez'in Roma'ya daha yakın olduğu ancak Conte'nin istemesi nedeniyle İnter'in de yüksek bir teklifle futbolcuya gideceği kaydedildi. Fiorentina'nın ise bu transfer yarışında şansının daha az olduğu yazıldı.

Ayrıca Atalanta'nın Gomez'i kadro dışı bıraksa da rakiplerine futbolcuyu kaptırmamak için İtalya'dan isteyen takımlardan daha yüksek bir bonservis bedeli talep ettiği, ülke dışından gelecek taliplerden ise daha makul ücretler istediği yazıldı.

İtalya'da gündem konusu olan Papu Gomez için Trabzonspor'un hamle yapıp yapmayacağı ise merakla bekleniyor.

Papu Gomez'de Trabzonspor'a kötü haber

PAPU GOMEZ KİMDİR?

32 yaşındaki Arjantinli futbolcu 10 numara pozisyonunda oynuyor.  Tecrübeli oyuncu bu sezon toplamda 16 maçta 5 gol 4 asist üretti ve hocasıyla yaşadığı problem sonrası kadro dışı bırakıldı. 1.67 boyundaki sağ ayaklı Gomez kariyerinde daha önce Arsenal(Arjantin) , Catania, San Lorenzo ve Metalist forması giymişti. Yetenekli ismin transfermarkt piyasa değeri ise 15 Milyon Euro.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler