Papara Park'taki dükkanlar neden kiralanamıyor? İşte Trabzonspor'un karşılaştığı sorun

Bordo mavili ekip, Papara Park'taki dükkanları kiralayarak gelir elde etmeyi planlasa da, istediği neticeye henüz ulaşamadı.

Papara Park'taki dükkanlar neden kiralanamıyor? İşte Trabzonspor'un karşılaştığı sorun

Yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla kulübe rahat bir nefes aldıran Trabzonspor yönetimi, Papara Park'ta yer alan dükkanları da kiralayarak gelir elde etmeyi amaçlıyor.

Dükkanları kiralamak isteyen firmaların, Trabzonspor'un bu alan için 1 yıllık kiralama anlaşması kalmasından ötürü temkinli yaklaştığı öğrenildi.

TRABZONSPOR 29 YILLIK KİRALAMA İSTİYOR

Bordo mavili yönetimin, stadyum ve çevresindeki alanı 29 yıllığına kiralayarak bu engeli aşmayı istediği ve girişimlerde bulunduğu kaydedildi.

BÜYÜK BİR SORUN AŞILMIŞ OLACAK

Trabzonspor yönetimi, stadyum ve çevresindeki alanı uzun süreli şekilde kiralayabilmesi halinde, dükkanların kiralanması konusunda karşılaşılan önemli bir sorun aşılmış olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler