Palabıyık'ı yaralayan çakmak'ın sahibi bulundu

Haber61 – Haber Servisi -  Trabzonspor'un kendi evinde 19 Nisan 2015 de Galatasaray ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarında tribünlerden atılan çakmak ile maçın orta hakemi Ali Palabıyık’ın kafasını yarılmasına neden olan taraftar tespit edildi. Olay

Palabıyık'ı yaralayan çakmak'ın sahibi bulundu

Haber61 – Haber Servisi -  Trabzonspor'un kendi evinde 19 Nisan 2015 de Galatasaray ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarında tribünlerden atılan çakmak ile maçın orta hakemi Ali Palabıyık’ın kafasını yarılmasına neden olan taraftar tespit edildi. Olay sonrasında çalışma başlatan Trabzon Emniyeti Spor Büro ekipleri; Avni Aker’in yol tarafını izleyen tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

HAKEMİ YARALADI İDDİASI

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında iki takım oyuncuları arasındaki gerginliği yatıştırmaya çalışan hakem Ali Palabıyık’ın kafasına tribünden atılan çakmağı A.Y. (30) isimli taraftarın attığı öğrenildi. Spor Büro ekipleri A.Y’yi gözaltına alarak İl Emniyet Müdürlüğüne getirdi. Şahısın burada ifadesi alındı. A.Y, ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

SAHAYA GİRİŞ CEZASINA ÇARPITILDI

Spor Savcılığına sevk edilen A.Y, burada 6222 sayılı kanuna muhalefet gerekçesi ile yeşil sahalardan 1 yıl süreli men cezasına çarptırıldı. Hakem Palabıyık’ın şikâyeti sonrası nedeni ile soruşturma derinleşirken yetkililer A.Y’nin çakmağı attığını tespit etmek için yapmış olduğu çalışma nedeni ile 1 yıl sahadan men cezası aldığı öğrenildi.

SANİYE SANİYE İZLENDİ

Palabıyık’ın başından yaralandığını dakikalarda, A.Y’nin de çakmak attığı dakika ve saniyeye denk geldiği öğrenildi. Savcılık bilgi notunda A.Y’nin çakmağı attığı anda bulunduğu tribünden başka bir yabancı madde atılmadığı tespit edildi. 

Haber: Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor