Özkan Sümer'in hayaliydi! UEFA ve FIFA konusunda da harekete geçildi

Trabzon'da hizmet veren "Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi" için UEFA ve FIFA konusunda da harekete geçildi.

Özkan Sümer'in hayaliydi! UEFA ve FIFA konusunda da harekete geçildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Üniversitesi ve Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nin ortaklığı ile hizmet veren "Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi" için yeni adımlar atılmaya devam ediyor.

Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi'nin uluslararası akreditasyonu için UEFA ve FIFA nezdinde harekete geçildiği öğrenildi.

SÜMER'İN HAYALLERİNDEN BİRİYDİ

Özkan Sümer'in Trabzon'a kazandırmayı hayal ettiği projelerden biri olan Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi; spor altyapısını katma değere dönüştürme, sporcuların gelişimini destekleme, yeni yeteneklerin keşfedilmesi gibi konuları teknik ve akademik bir disiplin çerçevesinde sağlamayı amaçlıyor.

TÜRK SPORUNA DA HİZMET VERİYOR

Türkiye’de ikinci olma özelliği taşıyan Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi; sağlık kontrolü, performans ölçüm kayıtları ve veri analizleriyle sadece Trabzon'a değil aynı zamanda Türk sporuna da hizmet veriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler