Özkan Sümer ve Faruk Özak'a baskı yapılmalı

Taylan Öner, kriz döneminden çıkışın çözümünü Haber61'e açıkladı.

Özkan Sümer ve Faruk Özak'a baskı yapılmalı

Haber61 / Özel / Selay Saykal

Türkiye Futbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Taylan Üner, Trabzonspor'daki kriz döneminden kurtuluşun formulünü anlattı. 


Bordo Mavili camianın bugünlere gelmesinde en büyük etkenin bilgi ve donanıma sahip olmayanlara kulübün teslim edilmesi olduğunu vurgulayan Üner, ''Trabzonspor bugünlere nasıl geldi diye tartışmanın çok önemi yok belki ama yadsınamayacak bir gerçek var ki; Trabzonspor ile ilgili gerekli bilgi ve donanıma sahip olmayanlarların işin başına geçmesi sonucu oluştu. Güncel bir deyişle 'Trabzonspor'un bir beka sorunu var.' Bu sorunu da yaratanlar çözemez. Her üyenin başkan olma hakkı vardır ama bunu 'o da, bu da olabilir' diye bakarak halledemeyiz.'' dedi.

FARUK ÖZAK VE ÖZKAN SÜMER

'Kriz Yönetimi' fikrine sıcak baktığını ancak geçiş sürecinde iki isim üzerinde yoğunlaşılması gerektiğini belirten Üner, ''Kriz yönetimine inanıyorsak bunu yerine getirmek zorundayız. Aralık ayına kadar gidecek ve bu yönetim tüzük çalışması yaparak olağan kongreyi Mayıs ayına alıp sağlıklı bir yapıya devrederse işin önünde hem yönetimden hem sportif yönde deneyimli kişiye ihtiyaç var. bu kişi Trabzonda yerleşik olmalı ve saygın olmalı. Şu anda bunu yapabilecek kişilere yardımcı olabilecek iki kişi olduğunu düşünüyorum. Bu isimler Faruk Özak ve Özkan Sümer. Trabzonspor'u gerçekten ayağa kaldırmak istiyorsak eski defterleri karıştırmak yerine, onlara baskı yaparak görevden kaçamayacaklarını anlatmamız gerekir. Bunu hep birlikte yapmak zorundayız. Şu anda başka çıkış yolu görmüyorum. İnşallah herşey Trabzonspor için hayırlı olur. '' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor