Özkan Sümer: Trabzonspor haklı olarak şampiyonluk için umutlanıyor

Özkan Sümer Trabzonspor'un şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Özkan Sümer: Trabzonspor haklı olarak şampiyonluk için umutlanıyor

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Özkan Sümer, bordo mavili takımdaki son durumu değerlendirdi. Antalya'daki Antrenör Gelişim Semineri'ne katılan Sümer, TRTSpor'a verdiği röportajda Fırtına'nın şampiyonluk şansını ve takıma yapılan gençlik aşısı ile ilgili konuştu.

ŞAMPİYONLUK UMUTLARI

Trabzonspor'un şampiyonluk için umutlanmasını haklı bulan Sümer "Birazcık derli toplu birazcık devamlılığı olan bir takımın perfomansı zirveye çıkmasına veya şampiyonlukta umutlanmasını sağlayabilir. Trabzonspor da haklı olarak bu umut içerisinde. Bunu sadece sportif başarı olarak düşünmemek llazım. Trabzonspor için bu ciddi bir yolculuk ve bu yolculuğun sonunu düşünmeli." dedi.

GENÇLİK AŞISI

Bordo mavili takımda Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın ardından bir çok genç futbolcunun takıma monte edilmesiyle gerçekleştirilen gençlik aşısını yorumlayan Sümer " Bu Trabzonspor'a özel değil ülke futbolunun en büyük ihtiyacıdır. Ama ne yazıkki bunu görmeyip kitlesel baskıyla veya medya baskısıyla anında transfer ile bu işi çözebileceğimiz yanılgısı içindeyiz. Bundan kurtulmak lazım. Sportif başarı bir kere rastlaşma, bulma veya lütuf değil bir inşaa işidir. Bu inşaanın en önemli malzemesi de doğru bilgidir." şeklinde konuştu

ONUR VE BURAK

Onur ve Burak'ın kadro dışı bırakıldıktan sonra yolların ayrılmasıyla ilgili görüşü sorulan Sümer " O konuda birşey söylemek istemiyorum. Öteden beri futbolcularla ilgili olumsuz bir ifadem olmaz, bir değerlendirme yapılmıştır böyle sonuçlanmıştır. İnşallah iki taraf için de iyi bir sonuca varılır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor