Özkan Sümer Trabzonspor camiasına seslendi

Trabzonspor'un önemli isimlerinden Özkan Sümer, camiaya "destek olun" diye seslendi

Özkan Sümer Trabzonspor camiasına seslendi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) gecesine katılan Trabzonspor'un eski başkanı ve teknik direktörlerindenÖzkan Sümer, Trabzonspor camiasına seslenerek "destek olun" mesajı verdi.  


TÜFAD gecesinde konuşma yapan Özkan Sümer, Trabzonspor'un kötü gidişatını değerlendirerek camianın elini taşın altına koyması ve Trabzonspor'un yanında olması gerektiğini söyledi. 

Trabzonspor'un mevcut durumunu değerlendiren Özkan Sümer, ''Trabzonspor'un desteğe en muhtaç olduğu bir dönem yaşıyoruz. Zaman zaman karşılaştığım insanlar Trabzonspor'a bir kırgınlık, bir küskünlük, bir çözülme, bir vazgeçme şeklindeki duygularını ifade ediyorlar. Hiç doğru değil. Trabzonspor en fazla yakınlık kurabileceğimiz bir dönem yaşıyor. Şunu kabul etmek lazım bir takım yanlışlıklarla bu noktaya geldik, bunları düzeltmek de bir yönetim kurulu yetkisiyle, sorumluluğuyla sınırlı olamaz. Koca bir camia, tümüyle bir yönetim kuruluna teslim olamaz. Camianın tümüyle bu sorumluluğa katılmasına müthiş ihtiyaç vardır. '' dedi. 

TRABZONSPOR'UN DOSTLUĞA İHTİYACI VAR!

Trabzonspor'da dostluğa çok büyük bir ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Sümer, ''Trabzonspor, sahaya çıkan bir takım değil, yakaya takılan bir rozet değil, başa takılan bir bere değil, sırta giyilen bir forma değildir... Trabzonspor dalgaların sesidir, yaylaların sisidir, ormanların gizidir. Kemençenin sözüdür. Trabzonspor bebelerin ninnisi, ninelerin türküsü, dedelerin öyküsü, gençlerin tutkusudur. Gerek ülkenin gerekse camianın şu anda en önemli ihtiyacı dostluktur. Kimliği de aşıyorum, kimliğin içinde dostluk vardır. Dostluğa her yönüyle ihtiyacımız vardır. Dostluk bir çok şeyi tedavi edecek en önemli ilaçtır. '' şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor