Özkan Sümer mesajları

Hayatını kaybeden Özkan Sümer yasa boğdu.

Özkan Sümer mesajları

Trabzonspor ve Türk Futbolunun efsane ismi Özkan Sümer’in hayatını kaybetmesi sonrasında bir çok kesimden taziye mesajı geldi.

BAKAN KASAPOĞLU

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, vefat eden eski Trabzonspor Kulübü Başkanlarından Özkan Sümer için taziye mesajı yayınladı. 
Bakan Kasapoğlu, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Trabzonspor'da futbolculuk, teknik direktörlük ve başkanlık görevlerinde bulunan Özkan Sümer'in bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendim. A Milli Futbol Takımımızı da bir dönem çalıştıran, Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunan Özkan Sümer'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Trabzonspor Kulübü ve futbol camiasına başsağlığı diliyorum."

TRABZON VALİSİ İSMAİL USTAOĞLU

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali Ustaoğlu mesajında "Türk futbolunun efsane ismi, Trabzonspor'da futbolculuktan başkanlığa uzanan kariyerinde büyük hizmetleri bulunan usta futbol adamı ÖzkanSümer'e Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, Trabzonspor camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun..." ifadelerine yer verdi.

MUHAMMET BALTA

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Özkan Sümer'in vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Balta, "Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Trabzonspor’un efsane ismi, Milli Takım eski Teknik Direktörlerinden Özkan Sümer’e Allah’tan rahmet, başta Trabzonspor camiası olmak üzere, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

MURAT ZORLUOĞLU

Trabzonspor Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Özkan Sümer'in vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Zorluoğlu mesajında "Çok üzgünüm... Türk futbolunun ve Trabzonspor’un en önemli değerlerinden #ÖzkanSümer Hocamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun..." ifadelerine yer verdi.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda "Bir efsanemizi daha ebediyete uğurluyoruz. Başımız sağ olsun. Mekanın cennet olsun ÖzkanSümer" ifadelerine yer verildi.

TRABZON İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Özkan Sümer’in vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yayınlanan mesajda “Trabzon’umuzun sevilen ismi... Trabzonspor ‘un efsanelerinden... Hakkın rahmetine kavuşan Özkan Sümer ‘e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyoruz...” ifadelerine yer verildi.

AHMET METİN GENÇ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Özkan Sümer'in vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Genç mesajında "Trabzonsporumuzun efsane hocalarından, tarihi başarıların şahitlerinden ve asırlık ömrüyle dev çınarımız, kıymetli ağabeyimiz Özkan Sümer’in tedavisi hastanede devam etmektedir. Özkan Sümer hocamıza Allah’tan acil şifalar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

EKREM İMAMOĞLU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Özkan Sümer'in hayatını kaybetmesi nedeniyle mesaj yayınladı.

İmamoğlu mesajında, "Trabzonspor camiasının önemli ve değerli isimlerinin başında geliyordu Özkan Sümer. Kendisiyle kulüp yöneticiliğinde beraber çalıştık. Hepimize abilik, hocalık yapan Sümer’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına ve spor camiamıza başsalığı dilerim." ifadelerine yer verdi.

TFF

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu sabah vefat eden Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer için başsağlığı mesajı yayımladı.
TFF'nin internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, "Türk futbolunun efsane ismi, A Milli Takımımızı bir dönem çalıştıran, Trabzonspor'da futbolculuk, teknik direktörlük ve başkanlık görevlerinde bulunan Özkan Sümer'in bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz." denildi.
Özkan Sümer'in bordo-mavili takımda futbol oynadığını ve uzun yıllar teknik direktör olarak çalıştığı belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:
"Bir çok kademede hizmet verdiği Trabzonspor Kulübünün başkanlığını da yapan tecrübeli futbol adamı, 1980-1981 yılları arasında A Milli Takımımızın teknik direktörlüğü görevinde de bulundu. Trabzonspor'un yanı sıra bir çok takımda da görev alan Sümer, eğitimci kimliği ile futbolumuza çok sayıda ismi kazandırdı. TÜFAD Onursal Başkanı da olan Sümer, Türk futboluna unutulmaz katkılar sağladı.  
Özkan Sümer'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, Trabzonspor Kulübü ve futbol camiasına başsağlığı diliyoruz."

GALATASARAY

Galatasaray Kulübü, Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Galatasaray Kulübü, bir dönem sarı-kırmızılı takımda da teknik direktörlük yapan Özkan Sümer için yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kulübümüzde 1982-1983 sezonunda teknik direktör olarak görev alan, Trabzonspor'un eski futbolcu, teknik direktör ve başkanı, Türk futbolunun efsane ismi Özkan Sümer’in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Trabzonspor camiasının değerli isimlerinden Özkan Sümer'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, Trabzonspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Türk futbolu ve Trabzonspor Kulübü’nün simge isimlerinden olan Özkan Sümer’e Allah’tan rahmet; ailesi ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Siyah-beyazlı kulübün Twitter hesabında yer alan mesajda, "Trabzonspor'un eski futbolcu, teknik direktör ve başkanı, Türk futbolunun efsane ismi Özkan Sümer'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Özkan Sümer'e Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

GENÇLERBİRLİĞİ

Gençlerbirliği Kulübü, Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Başkent ekibinin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Türk futbolunun mümtaz şahsiyetlerinden olan ve Türk futboluna kattığı sayısız değerle tarihe geçen Özkan Sümer'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; başta Trabzonspor camiası olmak üzere tüm futbol camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

GÖZTEPE

Göztepe Kulübü, Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı.
Kulübün Twitter hesabında yer alan mesajda, şu ifadelere yer verildi:
"Türk futbolunun ve Trabzonspor'un simge isimlerinden Özkan Sümer'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz."

KASIMPAŞA

Kasımpaşa Spor Kulübü, Türk futboluna ve Trabzonspor’a hizmet etmiş olan spor adamı Özkan Sümer’in vefat etmesi nedeniyle taziye mesajı yayınladı.
Kasımpaşa, Trabzonspor ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmiş olan ve 80 yaşında hayatını kaybeden Özkan Sümer için başsağlığı mesajı yayınladı. Lacivert-beyazlı kulüpten yayınlanan başsağlığı mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Türk futbolunun ve Trabzonspor’un simge isimlerinden Özkan Sümer’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Sümer ailesi ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz."

DENİZLİSPOR

Denizlispor Kulübü, Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzde 1985-1986 sezonunda teknik direktör olarak görev alan Türk futbolunun efsane ismi Özkan Sümer'in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Türk futbolunun değerli ismi Özkan Sümer'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, Trabzonspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz."

VALİ ATİK'TEN "USTA'YA SAYGI" MESAJI

Denizli Valisi Ali Fuat Atik de Twitter hesabından Sümer için başsağlığı mesajı yayımladı.

Atik, mesajında "Trabzonspor pınarını, koca bir okyanusa döndürenlerden, modern futbolun Türkiye'deki temsilcisi, TÜFAD'ın Onursal Başkanı, UEFA'nın saygın ismi, futbol filozofu Özkan Sümer'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık. Türk ve Trabzon futbolunun efsane ismi, Usta'ya saygılarımızla." ifadelerini kullandı. 

özkan sümer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor