Özkan Sümer: “Biz fotoğraflarda olan değil eylemde olmak istiyoruz”

Özkan Sümer ‘den önemli açıklamalar.

Özkan Sümer: “Biz fotoğraflarda olan değil eylemde olmak istiyoruz”

Haber61 - Haber Servisi - Trabzonspor’un efsane ismi Özkan Sümer Olağan Divan Kurulu’nda açıklamalarda bulundu.


Özkan Sümer şu ifadeleri kullandı;

“Tüzük burada konuşuldu. Sayın başkanda bu tüzüğün etkin bir şekilde hazırlanması konusunda güvence verdi. Ama yapılan bir şey yok. En acı tarafı da Trabzonspor şuanda tüzüksüz. Transferde aşırılıktan kaçınma yönünde ifadeler kullanıldı. Buna bir şeyler söylemek istemiyorum çünkü transfer mevsimi devam ediyor. Trabzonspor oyuncu üretmek zorunda. Barselona takımında 7 oyuncu alt yapıdan. Öncelikle bir öncelik olarak sporcu üretmek bütün kulüplere yerleşti. Trabzonspor’un potansiyeli var ama her geçen gün bu potansiyel zayıflıyor. Sportif başarıdaki açlığı konusunda bir yol izleyecekse bu altyapıdan geçiyor. Bugünleri felaket tablosu olarak göstermiyorum. İyi şeylerde yapılıyor. İyi şeyler çok iyide olsa Trabzonspor’un sorununu çözmeyecektir. Divan Kurulu büyük kulüplere gereklidir. Barcelona Divani baskıcı bir divandır. Galatasaray Divanı yarı baskıcı bir divandır. Trabzonspor başkalaşarak kaybetti. Trabzonspor uraya gelene kadar ne acılar çekti, ne engellerle karşılaştı. Vuruşa vuruşa buraya geldi. Trabzonspor büyüklüğü diğer kulüplerde olduğunu gibi miras olarak kazanmadı. Trabzonspor büyüklüğü elde etti kazandı. Büyük kavgalardan acılardan geçti. Bu büyüklüğün hakkını vermemiz birinci önceliğimizdir.

Divan Kurulu’nun saygınlığının yanında Yönetim kurulunun da bir ciddiyetinin olduğunu kabul etmemiz gerekir. Başarısızlık bir kadar değildir. Başarısızlık bizim ne olduğumuza bağlı. Başkan buraya güzel bir resim topladı. Biz resimde değil eylemde olmalıyız. Resimler gelir gider. Bir karamsarlık var. Yıllardır yapılanların sonucunda geldiğimiz nokta bir tükenmişlik sendromu. Trabzonspor kendi gerçeğini gördüğü gün başarı yolunun açıldığı gündür.”

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler