Özkahya Mandıralı'yı çıldırttı!

Spro Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Akhisar belediyespor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da maçın hakemi Halis Özkahya Hami Mandıralı'yı çileden çıkardı.   Verdiği kararlarla Teknik Direktör Mandıralı'nın tepkisini çeken Özkahya İlk yarı

Özkahya Mandıralı'yı çıldırttı!

Spro Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Akhisar belediyespor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da maçın hakemi Halis Özkahya Hami Mandıralı'yı çileden çıkardı.  

Verdiği kararlarla Teknik Direktör Mandıralı'nın tepkisini çeken Özkahya İlk yarının son dakikalarında genç teknik adamın yanına gelerek uyardı.

Sonrasında ise Akhisar Belediyesporlu oyuncu Merter'in yaptığı hareket sonrasında Fatih Atik yerde kalınca gerginlik yaşandı ve oyuncular birbirine girdi. daha sonra olay yatıştırılırken Akhisar belediyespor'dan Merter Yüce ve Trabzonsporlu oyucu Marko Marin sarı kart gördü. 

akhisar-belediyespor-trabzonspor-gerginlik.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler