Özer'de flaş gelişme: "Mehmet'ten fazla olmaz!"

Trabzonspor'da Kasımapaşa'dan kiralık olarak forma giyen Özer Hurmacı'nın bordo mavili kulüpteki geleceği bugün belli olacak.Bordo mavili kulübün Özer'in sözleşmesindeki opsiyon hakkını kullanabilmesi için son güne gelindi. Haber61'in edindiği bilgilere g

Özer'de flaş gelişme: "Mehmet'ten fazla olmaz!"

Trabzonspor'da Kasımapaşa'dan kiralık olarak forma giyen Özer Hurmacı'nın bordo mavili kulüpteki geleceği bugün belli olacak.

Bordo mavili kulübün Özer'in sözleşmesindeki opsiyon hakkını kullanabilmesi için son güne gelindi. Haber61'in edindiği bilgilere göre transferin Kasımpaşa boyutunda sıkıntı bulunmazken futbolcunun kendi alacağı parada anlaşma sağlanmaya çalışılıyor.

Özer'in son durumu hakkında Haber61'e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Özer'e önerecebilecekleri eniyi ücreti teklif ettiklerini belirterek " Şuanda takımda yerli statüsünde en fazla ücreti Onur'dan sonra Mehmet Ekici yıllık 1.2 Milyon Euro ücret alıyor. Özer'e bu rakamın üzerinde bir teklif yapamayacağımızı söyledik. Kendisine teklif ettiğimiz ücrette bu rakama oldukça yakın. Eğer Özer kabul ederse bonservisi alınır. Durum bugün içerisinde netleşecek ve Özer bize cevabını iletecek." ifadelerini kullandı.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor