"Özer Trabzonspor'la pazarlık yapamaz!"

Kendi evinde Bursaspor'u tek golle geçen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, iki takımın da etkili pozisyonlar ürettiğini, kazanan tarafın kendileri olduğunu söyledi.Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin iyi hücum yapan öneml

"Özer Trabzonspor'la pazarlık yapamaz!"

Kendi evinde Bursaspor'u tek golle geçen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, iki takımın da etkili pozisyonlar ürettiğini, kazanan tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin iyi hücum yapan önemli takımlarından biriyle karşılaştıklarını belirtti.

Bursaspor'un son haftalarda bunu kanıtlayan bir takım olduğunu anlatan Yanal, "Biz de hücum oynamayı seven bir takımız. Zaman zaman sorunlar yaşasak da hücum oynamayı hep felsefe edindik. İki takımın hücum anlayışı zaman zaman iki kalede de etkili pozisyonlar üretti, biz kazandık" ifadesini kullandı.

Stratejik bir maç oynadıklarını vurgulayan Yanal, "Ligin başından bu yana bulunmak istediğimiz yerin altında kaldık. En azından ligi en üst noktada bitirmek için önemli karşılaşmaydı ve bir avantaj yakaladık. Kalan 3 maçımızı da kazanabilecek güçteyiz. Bu maçlarımızı kazanıp bulunduğumuz yerin üstünde ligi bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Erkan'ın alkışlanması

Yanal, bir gazetecinin "Erkan Zengin, oyundan alınırken alkışlandı. Beşiktaş maçında ise performansı nedeniyle tepki görmüştü. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soru üzerine de şunları kaydetti:

"Aslında hepimizin çok iyi bildiği bir şey var. Oyuncular, bizim oyuncumuz. Yıllardır Trabzonspor'da bu türlü hadiseler kendi aramızda, kendi aranızda maalesef çok konuşuluyor. Seyircinin duygusal tepkileri vardır. Bundan oldukça üzüldüğümüz çok zamanlar olmuştur, maalesef onlardan birini yaşamıştık. Hiç gerekli bir tepki değildi çünkü oyunun bitmesine 30 dakikalık bir zaman vardı.  Zaman zaman seyircinin duygusal tepkisi bizi oldukça farklı bir motivasyona itebiliyor. Beşiktaş maçında o dakikadan  sonra oldukça kopmalar oldu. Bizim oyuncumuz, yetenekli, İsveç Milli Takımı'nda oynayan oyuncu. Takıma katkı sağlamak için mücadele eden bir oyuncu."

"Oyuncuları büyütecek davranış içinde olmayız"

Yanal, Trabzonspor elinde olan her oyuncunun değerini iyi bilmek zorunda olduğuna dikkati çekerek, " Çok takıma transfer yasakları gelecek, ekonomik fair-play ön sırada. Artık oyuncuları büyütecek bir davranış içinde olmalıyız. Bizi bu konuda çok sorumlu bir süreç bekliyor. Oyuncularımızın sahada moralli kalmasını sağlamalıyız. Bugün seyirciye teşekkür ediyorum. Bozulmuş moralini tekrar Erkan'a geri kazandırdılar, tüm oyuncular bizim için önemli" değerlendirmesinde bulundu.

"Özer pazarlık yapamaz"

Bordo-mavili takımda kiralık olarak forma giyen Özer'in takımda kalıp kalmayacağına ilişkin ise Yanal, şunları söyledi:

"Özer Trabzonlu, Trabzonspor'un oyuncusu. Trabzon değerlerinde bunlar önemli. Hem Özer hem Trabzonspor gerekli fedakarlığı yaptığında kalacaktır. Ben bu konuda Özer'e de net söyledim. "Yapman gereken şey Trabzonspor Kulübü'ne gelip açık bu imzayı atmak olacaktır, gerisini Trabzonspor dolduracaktır. Sana yakışan budur" dedim. Özer  de bu konuda sağduyulu olmalı. Çünkü bir bonservisi söz konusudur. Bunun alınması için de iki kulübün anlaşması gerekir. Bu anlaşmanın yapılabilmesi için bir sürece ihtiyaç vardır. Özer tarafından Trabzonspor ile pazarlık yapılmasının söz konusu olmayacağını düşünüyorum, olmamalıdır. Özer, burada pazarlık yapamaz. Trabzonspor ile pazarlık yapamaz ama Trabzonspor'da onun değerini verecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler