Özer: Medjani'yle tartıştıktan sonra...

Fırtına’nın 10 numarası Özer Hurmacı, kariyerine, yabancı kuralına ve Trabzonspor’a dair önemli açıklamalar yaptı. Üst üste 3 mağlubiyet alan Bordo- Mavili takımın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Özer, “3 hafta üst üste mağlup olduk. Çok zor bir per

Özer: Medjani'yle tartıştıktan sonra...
Fırtına’nın 10 numarası Özer Hurmacı, kariyerine, yabancı kuralına ve Trabzonspor’a dair önemli açıklamalar yaptı. Üst üste 3 mağlubiyet alan Bordo- Mavili takımın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Özer, “3 hafta üst üste mağlup olduk. Çok zor bir periyottan geçiyoruz. Ben asla yedek kalmayı hazmedemiyorum. Geçen sezon kaptan çıktığım maçlardaki 3 gol attım ve bu beni inanılmaz motive etti. Şehir ve taraftarımızın son haftaya kadar ihtiyacımız var” dedi.
 
‘HAMİ HOCA’YLA TAVAN YAPMIŞTIM’
 
“Trabzonspor’ a geldiğim günden beri hep verimli oldum ve olmaya devam edeceğim” diyen Özer, en verimli dönemini Bordo-Mavili efsane Hami Mandıralı zamanında yaşadığını söyledi. Başarılı futbolcu “Trabzon’da şimdiye kadar 15 golde direk katkım olurken, 15 golde de golden önceki hamleyi ya da pası verdim. Bu benim için çok olumlu bir rakam. En iyi dönemimi Hami Hoca zamanında yaşadım. Ancak tek büyük Trabzonspordur” şeklinde konuştu.
 
‘ALT YAPIYA ŞANS VERİLMİYOR’
 
Değişen yabancı kuralının beklenildiği gibi olmadığını, hala büyük paraların ödendiğini belirten Özer Hurmacı, “Yabancı kuralı değişt. İnsanlar sandı ki ucuza oyuncular gelecek. Bunun tam tersi oldu. 5 milyon Euro alan oyuncular var. Trabzonspor’da bile 3 tane Trabzon kökenli oyuncu var şu an. Üzülerek söylüyorum bu sayı çok az. Bu çok acı bir durum. Alt yapıdan 2 oyuncuya bile şans verilmiyor. Trabzon futbol fabrikası, herkes futbol hastası. PTT’de 2. ve 3. liglerde Trabzonlu futbolcular ve hocalar var. Ama biz espriyi hep farklı yerlerde arıyoruz!” ifadelerini kullandı.
 
‘G.SARAY’A HELAL OLSUN’
 
Yerli oyuncularla başarıya ulaşmanının büyük bir başarı olduğunu söyleyen Özer, son şampiyon G.Saray’ı tebrik etti. Özer, “Lig tarihinde uzun süre sonra bir ilk yaşandı ama ben G.Saray’ı tebrik ediyorum. Şampiyonluk Türk oyunculardan geçer. G.Saray’da bunu gördük. İnşallah biz de iyi bir ekip olup Trabzon’a bu duyguyu yaşatırız” dedi.
 
‘BENİM İÇİN LİG YENİ BAŞLIYOR’
 
Sakatlıktan yeni çıktığını ve zamanla eski performansına kavuşacağını ifade eden Özer, “Günümüz futbolunda artık oyunun iki yönünü de oynamanız lazım. Ben de bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Belim tutulduğu için hazırlık maçlarında oynayamadım ama artık lig benim için yeni başlıyor” diye konuştu.
 
‘AYKUT HOCA’YA MİNNETTARIM’
 
Kariyerindeki en önemli teknik adamlarından birinin Aykut Kocaman olduğunu söyleyen Özer, tecrübeli hocaya kendisine verdiği şans için teşekkür etti ve “Ben 18 yaşımdayken Aykut Hoca Ankaraspor’da beni oynatmaya başladı. İnanılmaz gelişim kaydetmemde büyük rol oynadı, ona minnettarım” şeklinde konuştu.
 
MEDJANİ AÇIKLAMASI: CAMİAYI DÜŞÜNDÜM SESİMİ ÇIKARMADIM
 
Bu sezonki Bursa maçında Cezayirli futbolcu Carl Medjani ile bir tartışma yaşayan Özer, bu konuyla ilgili olarak “Ben bir maçta Medjani ile bir olay yaşamıştım. Bu yansımadı belki ama benim üzerime yürümüştü.Trabzonspor çok büyük bir camia . Ben sırf bu camiayı düşünerek sesimi çıkarmadım ama sinirimden 2 hafta uyuyamadım. Çok sabırlı davrandım. Ben Özer Hurmacı'yım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler