Oynayan yok kadro dışı olan var!

 Trabzonspor yeni sezon hazırlıkları için Hollanda’da kampa girdi.Bordo mavili takımda kamp  kadrosuna alınan ve alınmayan bazı isimler tartışma konusu oldu. Bu isimlerin başında Serdar Gürler ve Caner Osmanpaşa oldu.İki oyuncu Trabzonspor’da yeteri kadar

Oynayan yok kadro dışı olan var!

 

Trabzonspor yeni sezon hazırlıkları için Hollanda’da kampa girdi.

Bordo mavili takımda kamp  kadrosuna alınan ve alınmayan bazı isimler tartışma konusu oldu. Bu isimlerin başında Serdar Gürler ve Caner Osmanpaşa oldu.

İki oyuncu Trabzonspor’da yeteri kadar forma şansı bulamayınca kiralık olarak Kayseri Erciyesspor’a gönderilmişti. Caner burada ilk 11’in değişmezleri arasına girerken Serdar ise kadro dışı bırakılarak şans bulamadı.

Bordo mavili kulüp ise bu tablonun tam tersine ilginç bir seçim yaparak sürekli oynayan Caner yerine kadro dışı bırakılan Serdar’ı kamp kadrosuna aldı. Bu seçim tartışma konusu olurken Caner ile ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler