Övgüler dizdi: Buram buram şampiyonluğu isteyen bir Abdullah Avcı…

Trabzonspor Rizespor maçı sonrası Abdullah Avcı’ya övgüler dizdi.

Övgüler dizdi: Buram buram şampiyonluğu isteyen bir Abdullah Avcı…

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, Süper Lig’in 11. Haftasında evinde Rizespor’u ağırladı.

Karşılaşmayı 2-1 kazanan Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın galibiyet hamleleri ön plana çıktı.

Spor yorumcusu Nihat Kahveci’de yaptığı yorumda “Buram buram şampiyonluk isteyen bir Abdullah Avcı görüyorum” ifadelerini kullandı.

Kahveci “Haklı bir şekilde lider Trabzonspor. Hem saha içerisindeki oyunuyla hem de almış olduğu skorlarla. Bir Abdullah Avcı görüyorum ben her gittiği idmanda her gittiği maçta buram buram şampiyonluk isteyen bir Abdullah Avcı görüyorum. Neden? Bugün orta sahan sağlam. Skor 1-1, 1 puanla da lidersin ama hep kazanmak için hamle yapan bir Abdullah hoca var. Buna göre formasyon değişiklikleri yapıyor. Yeri geliyor geride 3’lü duruyor. Ön taraftaki oyuncuları çoğaltıyor. 3-2-5 oynuyor. Yeri geliyor 4-6 ya dönüyor. Serkan’ı bile ön tarafa atıyor.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler