Oscar Cardozo’ya yoğun terapi

Rabotnicki eşleşmesinde en çok tepki toplayan futbolcuların başında Oscar Cardozo geliyordu. Rakip yarı sahada tehlikeli pozisyona giremeyen ve silik bir görüntü çizerek yeni sezon öncesi taraftarı endişelendiren Paraguaylı oyuncuya teknik direktör Şota A

Oscar Cardozo’ya yoğun terapi

Rabotnicki eşleşmesinde en çok tepki toplayan futbolcuların başında Oscar Cardozo geliyordu. Rakip yarı sahada tehlikeli pozisyona giremeyen ve silik bir görüntü çizerek yeni sezon öncesi taraftarı endişelendiren Paraguaylı oyuncuya teknik direktör Şota Arvaledze sahip çıktı. Sakatlığı nedeniyle takımın ilk yurt dışı kampına katılamayan 31 yaşındaki yıldız futbolcu, sezona daha hazır olmadığını gösterdi.

Bursaspor maçı öncesi takımının en büyük kozunun moralini yükseltmeye çalışan Gürcü teknik adam, “Bu yenilgiyi senin performansına doğru orantılı bir şekilde almadık. Takım olarak eksiklerimizin olduğu için elendik. Artık elimizde lig kaldı. Uzun bir maratona gireceğiz. Kaldır kafanı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor