Oscar Cardozo zamanı!

Sivas’ı yendikten sonra skandal hakem hatalarının damga vurduğu Gaziantep maçında sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor, Başakşehir deplasmanına mutlak galibiyet için gidiyor.    Tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapan teknik direktör Şota Arveladze, bu zorlu

Oscar Cardozo zamanı!
Sivas’ı yendikten sonra skandal hakem hatalarının damga vurduğu Gaziantep maçında sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor, Başakşehir deplasmanına mutlak galibiyet için gidiyor. 
 
Tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapan teknik direktör Şota Arveladze, bu zorlu maçta forvet tercihini de tecrübeli golcüsü Oscar Cardozo’dan yana kullanacak. Son dönemde hakkında sık sık transfer söylentileri çıkan, adı Ajax’la da anılan Cardozo’yla moral vermek amacıyla İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da bir görüşme yaptığı öğrenildi.
 
İkilinin zirvesinde, Hacıosmanoğlu'nun, “Sen bizim kralımızsın. Seni bırakmak değil, senin etrafını güçlendirerek bize katkı vermeni hedefliyoruz. Gollerine hepimizin ihtiyacı var” dediği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor