Oscar Cardozo dönüyor

Sivas deplasmanında takımını 5’li defansla oynatan Şota Arveladze, rakibin hücumcularını kalabalık savunma hattıyla durdurmuştu.    Ancak Bordo-Mavililer, ileri uçta yeteri kadar çoğalamayıp etkisiz kaldığı için Gaziantepspor karşısında eski sisteme geri

Oscar Cardozo dönüyor
Sivas deplasmanında takımını 5’li defansla oynatan Şota Arveladze, rakibin hücumcularını kalabalık savunma hattıyla durdurmuştu. 
 
Ancak Bordo-Mavililer, ileri uçta yeteri kadar çoğalamayıp etkisiz kaldığı için Gaziantepspor karşısında eski sisteme geri dönülüyor. Savunmanın ortasında Douglas ile Aykut’un görev yapması beklenirken orta alanda yine Mbia- Okay ikilisi görev yapacak. 
 
Gürcü hocanın forvet hattında Oscar Cardozo’yu oynatması yüksek ihtimal. Geçen maç sağ kanatta görev yapan Marin’in ise yeniden 10 numaraya dönüş yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor