Örem: "22 Bin 500 kişiyi bekliyoruz"

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, yarın kendi sahalarında oynayacakları Osmanlıspor maçına ilişkin. yönetim kurulunun özel bir organizasyonunun bulunmadığını, tribünlerin dolmasını beklediklerini söyledi.   Örem, Galatasaray maçının ardından tar

Örem: "22 Bin 500 kişiyi bekliyoruz"
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, yarın kendi sahalarında oynayacakları Osmanlıspor maçına ilişkin. yönetim kurulunun özel bir organizasyonunun bulunmadığını, tribünlerin dolmasını beklediklerini söyledi.
 
Örem, Galatasaray maçının ardından taraftarlarının kendilerine vereceğini desteğin önemli olduğunu belirtirken, sağduyu çağrısında da bulundu.
 
Yönetim kurulu olarak özel bir organizasyonlarının bulunmadığını ve taraftarların Trabzonspor'a yakışır bir şekilde tepki ortaya koyacağına inandığını vurgulayan Örem, şöyle konuştu: 
 
"Kesinlikle sporcuları da bu organizasyonun içinde tutmak istemiyoruz. Onlar gösterecekleri tepkiyi geçen haftaki maçta gösterdiler. Biz profesyonel bir futbol kulübüyüz. Bu kulübün profesyonel çerçevede yapması gereken şey tamamen Osmanlıspor maçına sportif olarak konsantre olmaktır. Hami hocamız ve ekibinin de bu iş için yoğun çalıştığını biliyoruz." 
 
Asım Örem, taraftar desteğini fazlasıyla önemsediklerini kaydederek, "Bu sezon maçlara 3-5 bin dolayında taraftar geldi. 22 bin 500 kişinin o gün statta olması bizim en çok önemsediğimiz konu. Bu maçta verilecek en önemli tepki, taraftarların takımlarına kulüplerine vereceği destektir. Umarım bu desteği bize vereceklerdir. Seyircinin gelip tepkisini göstermesi kendi tasarrufundadır. Taraftarlarımız centilmenliğin dışına çıkmadan, olumsuz bir tablo ortaya çıkarmadan Trabzonluya yakışır davranış göstereceklerdir" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler