Onur'un sakatlığında son durum!

Trabzonspor'da kaptan Onur Recep Kıvrak'ın sağ dizinde menisküs yırtığı meydana geldi. 5 haftadır menisküs yırtığı olmasına rağmen iğne ile maçlara çıkan kaptan Onur Recep Kıvrak'ın ameliyat olmasına karar verildi. Ancak kaptan Onur takımın içinde bulundu

Onur'un sakatlığında son durum!

Trabzonspor'da kaptan Onur Recep Kıvrak'ın sağ dizinde menisküs yırtığı meydana geldi. 5 haftadır menisküs yırtığı olmasına rağmen iğne ile maçlara çıkan kaptan Onur Recep Kıvrak'ın ameliyat olmasına karar verildi.

Ancak kaptan Onur takımın içinde bulunduğu durum nedeniyle ameliyat olmayı kabul etmedi. 5 yıl önce oynanan Kasımpaşa maçında da sağ dizinden sakatlık yaşayan Onur, geçtiğimiz sezon ise sol dizinden ameliyat olmuştu.

Onur'un şiddetli ağrılarına rağmen iğne ile çıktığı son Osmanlıspor maçın da sergilediği performans da büyük beğeni toplamıştı. Onur'un kontrollerinin sürekli olarak devam ettiği ve kendisinin de ısrarlı isteği ile iğne ile maçlara çıkmaya devam edeceği öğrenildi.

Ayrıca Onur'a bügün MR çekilecek ve tedavisi buna göre devam edecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler