"Onur'u satmak mı istiyorsunuz?"

Trabzonspor’da sezon başından beri adeta ‘kanayan yara’ haline gelen Onur, krizinde geri adım atıldı.  Başarılı file bekçisinin durumundan duydukları rahatsızlık nedeniyle Trabzon’a gelen Onur’un menajerleri Sportif Direktör Süleyman Hurma ve teknik direk

"Onur'u satmak mı istiyorsunuz?"

Trabzonspor’da sezon başından beri adeta ‘kanayan yara’ haline gelen Onur, krizinde geri adım atıldı. 

Başarılı file bekçisinin durumundan duydukları rahatsızlık nedeniyle Trabzon’a gelen Onur’un menajerleri Sportif Direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota Arveladze ile görüştü. Bordo-Mavili kurmaylara “Onur’u satmakmı istiyorsunuz?” sorusunu yönelten menajerler, “Öyle bir düşüncemiz kesinlikle yok. Yaşananlar da tamamen yanlış anlaşılmaların ürünü. Onur’un en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve sahalara dönmesi sizin kadar bizim de en büyük arzumuz” yanıtını aldı. Bu görüşmenin ardından Onur’un menajerleri Trabzon’dan ayrılırken, başarılı file bekçisinin bugün son iğnesini vurulup, Gaziantep maçına kadar hazır hale getirilmeye çalışılacağı öğrenildi. 

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor